Evenementen

  • flyer-rwspijk baancircuit2014-SMALL
  • Train mee op dinsdag of donderdag
  • 06-09-2014 clubkledingverkoop van 09.30 uur tot 11.00 uur
  • Start wandelcursus bij Spark op zaterdagmorgen 13 september
  • Elke zaterdag Nordic Walking
  • zondag 21 september a.s. estafettemarathon
  • 11-09 SPARK Spijkenisse Finale + Circuit prijs uitreiking
  • start hardloop cursus 9 september 2014 en zaterdagochtend 13 september 2014
IMG 2632Maandag 25 augustus 2014. De hele dag regen en geen hoop op een droge start voor de eerste loopdag. De Nordic Walkers waren dan ook niet zo groot vertegenwoordigd.
De teller bleef steken op drie! Arie, die al vanaf huis was komen lopen, Gerard en Ria Blanker. Ze besloten maar zo snel mogelijk te wandelen, hoewel dat niets aan de mate van nattigheid veranderde.
Share

Lees meer...

 
Dit jaar is er een record aantal Sparkers en aanverwanten naar Monschau gegaan om deel te nemen aan diverse sportieve activiteiten.
De ploeg telde in totaal 17 man, verspreid over de camping (12 man), hotel (3 man) en appartement (2 man).
 
De nacht van 8 naar 9 augustus stond in het teken van de wervelstorm Bertha.
Veel regen en windstoten geselden onze caravans.
Gelukkig was het zaterdag 9 augustus aardig weer, want in de middag begonnen de sportieve activiteiten met de ATB race over 42 km.
Daaraan deden Marco Buter en Gerrit van Bodegom mee.
 
 
 
 
 
 
 
Share

Lees meer...

Je hoeft niet ver weg te gaan om te genieten van een mooie wandeling. In Spijkenisse is weer een nieuw recreatiegebied aan het ontstaan. We verzamelden bij het parkeerterrein van de Jumbo in Waterland en vertrokken om 9.30 uur . Eerst via de oude busbaan langs de sterrenwacht, Hekelingen linksaf, aan het eind van het dorp naar rechts. Stukje over de dijk en omlaag het nieuwe recreatiegebied in. We liepen eerst over het mountainpad, maar het leek ons toch wat veiliger om verder maar de wandelpaden te volgen. Ook al ging dat niet altijd goed, we gingen door een hekje, mooi paadje en aan het einde een bruggetje, wat in het niets eindigde. Geen pad, wel water. Dus omgekeerd en doorgelopen tot aan de pont naar Oud Beyerland. Rechtsaf en via de ons bekende fietspaden weer terug naar Waterland, waar we na iets meer dan 11 km en 2 uur bij Verhage genoten van een lekkerre kop koffie. We zijn klaar voor Monschau. Ria Blanker  foto's NW in de Uitwaayer
Share

Zaterdag 10 mei rondje Broekpolder in Vlaardingen.

P1120761Omdat er vorige week wat minder mensen konden deelnemen, besloten we onze wandeling naar de Broekpolder te verplaatsen naar de tweede zaterdag in mei.

Het weer hadden we niet mee, maar er kwamen toch 12 mensen opdagen, die de regen trotseerden. Met drie auto’s reden we in de stromende regen weg uit Spijkenisse. Gelukkig werd het iets droger en begonnen we aan ons rondje Broekpolder.

Share

Lees meer...

IMG 0880IJsbrandNW2014Nadat we zaterdag onze reguliere loop hadden, wilden enkele nordicwalkers ook zondag wel meedoen aan de 5 kilometer.

Het was stralend weer, een lekker zonnetje en geen wind.

Ysbrand had zaterdag 25 kilometer hardgelopen maar kwam zondag toch als eerste Nordic Walker over de finish. Na hem kwamen Arie en Nettie, gevolgd door Hanny en Tilly.

Ikzelf stond het verkeer te regelen, dus kon niet meedoen. Ook vele anderen van onze groep waren dit keer als vrijwilliger nodig. Volgende keer hopen we met meerderen aan de start te staan.IMG 0883ArieNettieNW2014

RiaIMG 0897groepNW2014

 

Share