Verjaardagen

Sponsorkliks

Atletiek.nl

Round-up tweede competitieronde senioren
Afgelopen weekend waren de senioren aan de beurt voor hun 2e competitiewedstrijd van 2016. Op 3 verschillende niveaus, verdeeld over 9 wedstrijden, streden de clubteams weer tegen elkaar. Met nog 1 wedstrijd te gaan lijkt het steeds vaster te liggen wie er in september een kans krijgt op promotie en wie er degradatie zal moeten proberen af te wenden. Eerste divisie Heren
Weekend round-up
Een turbulent weekend op verschillende banen over de hele wereld. De hypomeeting in Gotzis met uiteindelijk twee Nederlandse deelnemers, de ParAthletics in Nottwil waar de records je om de oren vlogen, Competitie in Nederland waar Tessa van Schagen slechts 9/100sten van een seconde van de EK-limiet verwijderd bleef, de Diamond League in Eugene met een tweede plek voor Dafne Schippers en een overvol Oordegem tijdens de IFAM waar Jamile Samuel en Liemarvin Bonevacia zich wisten te kwalificeren voor Amsterdam2016.
EK Halve marathon team bekend
Technisch directeur Ad Roskam heeft de selectie voor de halve marathon van de EK Amsterdam 2016 bekend gemaakt. Zowel op de halve marathon voor vrouwen als mannen wordt een Nederlands team ingeschreven. In totaal worden voor dit onderdeel, dat op 10 juli op het programma staat, 9 atleten ingeschreven: 5 mannen en 4 vrouwen.
NoHocusPocusJustFocus Shirt
Wil jij een blijvende herinnering aan de NK Junioren in Breda? Koop dit AWESOME unisex shirt. Cool voor de ladies, sexy voor de boys. Met daarop natuurlijk de vette NK Junioren quote, bedacht door de SPRINT-organisatie. Klik
Wat staat er dit weekend op de planning?
Seniorencompetitie In eigen land staat dit weekend de 2e van 3 wedstrijden in de seniorencompetitie voor de deur. Op 9 verschillende locaties in Nederland gaan verenigingen weer de strijd met elkaar aan. Er zal meer duidelijkheid komen welke clubs er in de gevarenzone zitten wat degradatie betreft, wie zich veilig zal stellen en wie zich plaatst voor de promotie-/degradatiewedstrijden in september om een plekje in een hogere divisie te kunnen bemachtigen. Ook de pupillen werken hun 2e competitiewedstrijd van het jaar af.
De magie van de meerkamp
Duizenden liefhebbers van de meerkamp zullen zich komend weekend weer verzamelen op de knusse atletiekbaan van Götzis. In het laatste weekend van mei komt daar de wereldtop in de zeven- en tienkamp bijeen voor wat velen zien als het “onofficiële WK” in deze discipline. Ook bij veel Nederlandse atletiekliefhebbers heeft het jaarlijkse reisje naar het kleine plaatsje op de grens van Oostenrijk en Zwitserland een vaste plek in de agenda.
Samen naar de WK atletiek 2017 in Londen?
Van 4 tot en met 13 augustus 2017 vormt Londen het strijdtoneel voor de
Round-up Competitieronde 2 C/D-Junioren
Naast al het geweld van de FBK-Games, de ONK Gehandicapten en de andere wedstrijden van dit weekend (lees hier de round-up) vond zaterdag ook de tweede ronde van de competitie voor de C- en D-junioren plaats. Op 16 verschillende plekken in het land werd de strijd voortgezet om welke vereniging zich in de lagere juniorenklassen de sterkste van Nederland mag noemen.
Meer van Atletiek.nl