Verjaardagen

Sponsorkliks

Atletiek.nl

Wat staat er dit weekend op de planning?
Seniorencompetitie In eigen land staat dit weekend de 2e van 3 wedstrijden in de seniorencompetitie voor de deur. Op 9 verschillende locaties in Nederland gaan verenigingen weer de strijd met elkaar aan. Er zal meer duidelijkheid komen welke clubs er in de gevarenzone zitten wat degradatie betreft, wie zich veilig zal stellen en wie zich plaatst voor de promotie-/degradatiewedstrijden in september om een plekje in een hogere divisie te kunnen bemachtigen. Ook de pupillen werken hun 2e competitiewedstrijd van het jaar af.
De magie van de meerkamp
Duizenden liefhebbers van de meerkamp zullen zich komend weekend weer verzamelen op de knusse atletiekbaan van Götzis. In het laatste weekend van mei komt daar de wereldtop in de zeven- en tienkamp bijeen voor wat velen zien als het “onofficiële WK” in deze discipline. Ook bij veel Nederlandse atletiekliefhebbers heeft het jaarlijkse reisje naar het kleine plaatsje op de grens van Oostenrijk en Zwitserland een vaste plek in de agenda.
Samen naar de WK atletiek 2017 in Londen?
Van 4 tot en met 13 augustus 2017 vormt Londen het strijdtoneel voor de
Round-up Competitieronde 2 C/D-Junioren
Naast al het geweld van de FBK-Games, de ONK Gehandicapten en de andere wedstrijden van dit weekend (lees hier de round-up) vond zaterdag ook de tweede ronde van de competitie voor de C- en D-junioren plaats. Op 16 verschillende plekken in het land werd de strijd voortgezet om welke vereniging zich in de lagere juniorenklassen de sterkste van Nederland mag noemen.
Accrediteren voor de ASICS NK Atletiek?
Radio, tv, fotograaf of geschreven pers? Voor een accreditatie voor de ASICS NK Atletiek, 16 tot en met 19 juni, verwijzen we je graag door naar de
Weekend Round up
Goedemorgen, Op deze druilerige maandagochtend blikken we terug op het afgelopen atletiek weekend. De limieten druppelen langzaam binnen. De atleten krijgen een goede indruk van hun vorm aan het begin van dit Olympisch jaar, met een Europees Kampioenschap in eigen land als voorafgaand hoogtepunt.
Avondsessie vrijdag 8 juli EK Atletiek uitverkocht!
De avondsessie van de EK Atletiek 2016 op vrijdag 8 juli is uitverkocht. Het Olympisch Stadion in Amsterdam zal die avond met bijna 20.000 toeschouwers zijn gevuld. ‘Dit is geweldig nieuws voor de atleten en de Nederlandse atletiek’, aldus Event Ambassador Ellen van Langen. ‘En gelukkig hebben we nog meer dagen in de aanbieding.’
Nederlands Paralympisch Team in actie bij Open NK gehandicapten
Meer dan 100 atleten met een handicap aan de start op 21 mei bij AV Sprint in Breda
Meer van Atletiek.nl