Er is een maximum van 25 deelnemers per beginnerscursus.

SPARK BEGINNERSCURSUS

beginnersgroep30604IMG 6605

 

Je hebt zin om met hardlopen te beginnen maar het komt er niet van en alleen lopen wil je niet. Dan biedt SPARK je een beginnerscursus aan waarbij je in een groep traint. Dat is gezellig, leuk, gezond en sportief tegelijk.

 

 

Share

Lees meer...

LopersBoston2013Terwijl bij veel atleten van SPARK de euforie en de zere benen nog helemaal in het teken staan van de marathon van Rotterdam vond er gisteren in Boston een drama plaats vlak bij de finish van de marathon. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers, de nabestaanden en de organisatie. Ook naar de vele lopers die door dit drama hun race vlak voor de finish moesten afbreken. Sport verbroedert en verbindt mensen van allerlei leeftijden en achtergronden. Zo hoort het te zijn. Daar gaan we voor en daar blijven we voor gaan.

Share

Het menu-item Wegatletiek geeft informatie over wedstrijden (wedstrijdkalender en wedstrijdverslagen) en over de organisatie van de wegatletiek binnen SPARK (TC, Loopgroepen en Wegtraining).


De wedstrijdkalender toont de KNAU kalender, met als sub-items de door SPARK georganiseerde lopen en Overige lopen die voor sparkers interessant kunnen zijn.
Share