Evenementen

  • flyer-rwspijk baancircuit2014-SMALL
  • zondag 21 september a.s. estafettemarathon
  • 11-09 SPARK Spijkenisse Finale + Circuit prijs uitreiking
  • Train mee op dinsdag of donderdag
  • Elke zaterdag Nordic Walking
  • start hardloop cursus 9 september 2014 en zaterdagochtend 13 september 2014
  • 27-09-2014 clubkledingverkoop van 09.30 uur tot 11.00 uur
  • Start wandelcursus bij Spark op zaterdagmorgen 13 september
logo vanbuurenOp zaterdag 20 september 2014 wordt in Sommelsdijk bij AV Flakkee de eerste wedstrijd in het Van Buuren Circuit gehouden., afstanden 5 en 10 km.  Het circuit bestaat ook dit jaar weer uit de zes bekende wedstrijden georganiseerd door AV Flakkee, Pallas’93, SPARK en Voorne Atletiek. Voor-inschrijven kan tot en met woensdag 17 september a.s. Groot verschil met voorgaande jaren is dat er nu twee klassementen zijn, één voor de langste afstand maar nu ook een tweede klassement voor lopers die alleen deelnemen aan de kortste afstand bij elke wedstrijd. Voor meer informatie zie www.vanbuurencircuit.nl

Download de flyer
Share

logokleinetrompetterOp zaterdag 5 juli a.s. organiseert muziekvereniging De Kleine Trompetter Wilhelmina in Zuidland ter gelegenheid van haar 125-jarig bestaan een sponsorloop over de afstanden 5 en 10 km. De start is om 15.00 uur vanaf het terrein van Van der Pols aan de Stationsweg 36 te Zuidland en het parcours voert door het Bernissegebied; de kosten zijn € 15,00. De opbrengst van de loop komt geheel ten bate aan de Stichting Opkikker; deze stichting zet zich in om langdurig zieke kinderen een onvergetelijke dag te geven. Voor meer info zie www.kt-w.nl

 

 

 

 

 

Share

startslotloopvoor 2014

Op zondag 6 april a.s. wordt door het bestuur van het Van Buurencircuit de laatste loop van het 16e circuit georganiseerd. De verschillende afstanden zijn: 10 km (circuit), 5 km en jeugdlopen over 1 en 2 km, en een familieloop van 200 m.

Share

Lees meer...

Op 8 december 2013 organiseert Voorne Atletiek de tweede editie van Voorne’s Duin Trail.

duintrail1

 

Een prachtige trailrun door een uniek natuurgebied. Uniek doordat de helft van alle Nederlandse soorten wilde planten er groeit, tweederde van alle Nederlandse soorten vogels er broedt en het gebied het soortenrijkst duinstruweel van heel Noordwest Europa heeft.

 

Share

Lees meer...

Nacht-trail en andere avontuurlijke evenementen in Oostvoorne in de Nacht van de Nacht op 26 oktober 2013!

vleermuisHet lijkt tijdens deze zwoele zomerdagen  en nachten nog heel ver weg, maar op 26 oktober 2013 vindt weer de jaarlijkse Nacht van de Nacht plaats, een initiatief van de 12 provinciale Natuur- en Milieufederaties, waarbij aandacht wordt gevraagd voor duisternis als oerkwaliteit van het landelijk gebied.

Nu het aantal hardlopers met aandacht en liefde voor  natuur en avontuur de laatste jaren een toename laat zien, organiseert Voorne Atletiek, in goed overleg met Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, op de avond van 26 oktober 2013 een unieke nacht-trail, de Nasty Night Trail.

Share

Lees meer...