oranjeloop 12014 2Op zaterdag 26 april a.s. wordt zoals gebruikelijk ook dit jaar weer een  Oranjeloop georganiseerd. Organisator is de Oranjevereniging Oudenhoorn en de organisatie zelf is in handen van Brent Biesheuvel. Inschrijven is mogelijk vanaf 8.30 uur in “ De Meent”. De start is om 10.00 uur op de Ring, vervolgens vier ronden (of minder) door de polder en uiteindelijk is de finish dan weer op de Ring. Voorinschrijven is mogelijk, klik hiervoor op onderstaande link.

Zie voor meer info www.oranjeverenigingoudenhoorn.nl

Voorinschrijving Oranjeloop

Share

startslotloopvoor 2014

Op zondag 6 april a.s. wordt door het bestuur van het Van Buurencircuit de laatste loop van het 16e circuit georganiseerd. De verschillende afstanden zijn: 10 km (circuit), 5 km en jeugdlopen over 1 en 2 km, en een familieloop van 200 m.

Share

Lees meer...

Op 8 december 2013 organiseert Voorne Atletiek de tweede editie van Voorne’s Duin Trail.

duintrail1

 

Een prachtige trailrun door een uniek natuurgebied. Uniek doordat de helft van alle Nederlandse soorten wilde planten er groeit, tweederde van alle Nederlandse soorten vogels er broedt en het gebied het soortenrijkst duinstruweel van heel Noordwest Europa heeft.

 

Share

Lees meer...

Nacht-trail en andere avontuurlijke evenementen in Oostvoorne in de Nacht van de Nacht op 26 oktober 2013!

vleermuisHet lijkt tijdens deze zwoele zomerdagen  en nachten nog heel ver weg, maar op 26 oktober 2013 vindt weer de jaarlijkse Nacht van de Nacht plaats, een initiatief van de 12 provinciale Natuur- en Milieufederaties, waarbij aandacht wordt gevraagd voor duisternis als oerkwaliteit van het landelijk gebied.

Nu het aantal hardlopers met aandacht en liefde voor  natuur en avontuur de laatste jaren een toename laat zien, organiseert Voorne Atletiek, in goed overleg met Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, op de avond van 26 oktober 2013 een unieke nacht-trail, de Nasty Night Trail.

Share

Lees meer...