Agenda

Donderdag 5 mei
Zaterdag 7 mei
Donderdag 12 mei
Zaterdag 21 mei
Toon volledige agenda

Verjaardagen

Sponsorkliks

Atletiek.nl

Nederlandse topatleten present in Lisse
Ter Specke Bokaal in Lisse startschot voor atletiekzomer 2016 Zaterdag 7 mei is het zover. In Lisse start de 34e editie van de Ter Specke Bokaal: de traditionele openingswedstrijd van het baanseizoen en tevens de eerste van vijf Lotto Baancircuit wedstrijden. De wedstrijd in Lisse wordt op de loopdisciplines gekenmerkt door sprintafstanden als 150 en 300 meter en op de middellange afstand de 1000 meter. Deze wedstrijden leiden tot confrontaties tussen lopers van verschillende specialismen.
Voorlopig tijdschema bekend!
Op 1 mei opent de inschrijving! Bekijk alvast het
Wedstrijdbepalingen en chronoloog online
De wedstrijdbepalingen en het chronoloog zijn op de website gepubliceerd. Lees de wedstrijdbepalingen goed door voordat je je wilt inschrijven. Het vierdaags chronoloog bestaat op donderdag voornamelijk uit veel kwalificatieronden. Op de vrijdag, zaterdag en zondag zijn er voor het eerst finale blokken. Dit betekent twee uur lang veel finales en atletiek spektakel. Op de vrijdag en zaterdag is het finale blok tussen 16:00 en 18:00 uur en op zondag zal het finale blok plaatsvinden tussen 14:30 en 16:30 uur. De inschrijving voor de NK Atletiek zal uiterlijk 1 mei open gaan.
Verkoop sessiekaarten EK Atletiek gestart
Vandaag is de verkoop van de sessiekaarten voor de Europese Kampioenschappen Atletiek (6-10 juli) gestart. De tickets geven toegang tot de eerste of tweede sessie van de dag. Sessiekaarten zijn al vanaf tien euro verkrijgbaar. Voor enkele avondsessies is vanwege de grote toeloop op dagkaarten in de afgelopen weken nog slechts een beperkt aantal sessiekaarten beschikbaar.
NK halve marathon bij Stevensloop 2017
Het NK halve marathon zal in 2017 plaatsvinden bij de Stevensloop in Nijmegen. De Atletiekunie heeft het Nederlands kampioenschap officieel toegewezen aan de Nijmeegse stadsloop. Met de Nederlandse titelstrijd zal een impuls worden gegeven aan de halve marathon bij de Stevensloop. De derde editie van de Stevensloop vindt plaats op zondag 19 maart 2017.
Toelichting kwalificatie Olympische Marathon
Kwalificatie voor de Olympische marathon We krijgen veel vragen over de mogelijke kwalificatie voor de Olympische marathon, met name voor atleten die de limiet net niet hebben gehaald. Een goed moment om een aantal zaken toe te lichten.
Meer van Atletiek.nl