Verjaardagen

Donderdag 26 mei
Vrijdag 27 mei
Zaterdag 28 mei
Dinsdag 31 mei
Woensdag 1 juni

Sponsorkliks

Atletiek.nl

Samen naar de WK atletiek 2017 in Londen?
Van 4 tot en met 13 augustus 2017 vormt Londen het strijdtoneel voor de
Round-up Competitieronde 2 C/D-Junioren
Naast al het geweld van de FBK-Games, de ONK Gehandicapten en de andere wedstrijden van dit weekend (lees hier de round-up) vond zaterdag ook de tweede ronde van de competitie voor de C- en D-junioren plaats. Op 16 verschillende plekken in het land werd de strijd voortgezet om welke vereniging zich in de lagere juniorenklassen de sterkste van Nederland mag noemen.
Accrediteren voor de ASICS NK Atletiek?
Radio, tv, fotograaf of geschreven pers? Voor een accreditatie voor de ASICS NK Atletiek, 16 tot en met 19 juni, verwijzen we je graag door naar de
Weekend Round up
Goedemorgen, Op deze druilerige maandagochtend blikken we terug op het afgelopen atletiek weekend. De limieten druppelen langzaam binnen. De atleten krijgen een goede indruk van hun vorm aan het begin van dit Olympisch jaar, met een Europees Kampioenschap in eigen land als voorafgaand hoogtepunt.
Avondsessie vrijdag 8 juli EK Atletiek uitverkocht!
De avondsessie van de EK Atletiek 2016 op vrijdag 8 juli is uitverkocht. Het Olympisch Stadion in Amsterdam zal die avond met bijna 20.000 toeschouwers zijn gevuld. ‘Dit is geweldig nieuws voor de atleten en de Nederlandse atletiek’, aldus Event Ambassador Ellen van Langen. ‘En gelukkig hebben we nog meer dagen in de aanbieding.’
Nederlands Paralympisch Team in actie bij Open NK gehandicapten
Meer dan 100 atleten met een handicap aan de start op 21 mei bij AV Sprint in Breda
Bekijk de ingeschreven atleten
Benieuwd welke topatleten zich al hebben ingeschreven voor de ASICS NK Atletiek? Bekijk de
'Believe' gepresenteerd als Official Song EK Atletiek
50 dagen voor start EK Atletiek 2016 officiële song 'Believe' gelanceerd De Europese Kampioenschappen Atletiek hebben vanaf vandaag een eigen officiële Championships Song. De track is geschreven en gecomponeerd door de Amsterdamse artiest OIJ. De titel van de EK-song is ‘Believe’.
Meer van Atletiek.nl